alt tempalte

CUM POTI SPIONA UN TELEFON MOBIL

Cum poti spiona un telefon mobil

Telefonul mobil este o prezenta permananta in viata noastra. Nu ne putem imagina cum ar fi ca acestea sa nu existe. Cu toate ca ne face vietile mai usoare, telefonul poate fi folosit si in scopuri mai putin legale de catre o anumita categorie de oameni.

De la furnizarea unor informatii confidentiale din cadrul unor companii si pana la planificarea unor atentate, totul se realizeaza cu usurinta cu ajutorul unui telefon mobil. Acestea reprezinta motive serioase care trebuie contracarate.

Trebuie sa te asiguri ca fiul tau nu intra in situatii dificile, iar angajatii trebuie supravegheati pentru a nu divulga informatii confidentiale. Sau in cazul in care iti va fura cineva telefonul trebuie sa fii in masura sa il poti localiza. Nu mai vorbim despre celulele teroriste care isi pot coordona atentatele folosind Whatsupp sau mesageria criptata Telegram.

Acest lucru se poate realiza prin descarcarea informatiilor de pe telefonul persoanei urmarite pe alt telefon, sau prin ”spargerea” softului telefonului, dar acest lucru poate cauza probleme legale. Pentru a evita aceste probleme va trebui sa recurgem la instalarea unor aplicatii care monitorizeaza activitatea telefonului tinta.

Aceste aplicatii ne permite sa urmarim intreaga activitatea derulata de telefonul urmarit: apeluri, SMS-uri, e-mailuri, lista de contacte, etc.

Telefoanele Apple sunt mai protejate in fata unui sistem de monitorizare, dar nu sunt infailibile. Este suficient sa avem un terminal cu jailbreak pe care sa avem instalata aplicatia Cyndia.

In cazul telefoanelor Android, este mult mai simplu de instalat aceste programe. Daca insa ai un telefon cu drepturi de root beneficiile sunt extraordinare.

Cele mai bune aplicatii de acest gen sunt:

Family Tracker – Locate Phones

Este foarte util in situatiile in care pierdem telefonul datorita facilitatii Stealth Ping (un mesaj special care ne va transmite pozitia acestuia).

Aplicatia ne permite sa monitorizam constant un alt telefon, are un impact mic asupra bateriei telefonului si permite trimiterea de mesaje gratuite intre dispozitive. Functioneaza chiar si in cazul in care telefonul este restartat.

Mspy

Este disponibila in varianta Basic, in care este permis accesul la continut si la istoricului telefonului, insa nu se poate preveni nici o actiune a posesorului.

Varianta Premium ne ofera posibilitatea de a bloca apeluri si de a avea acces la reteaua wireless si Snapchat, dar este disponibila contracost.

Phone Tracker for iPhone

Este disponibila doar pentru telefoanele produse de Apple. Unul dintre marile minusurile este faptul ca nu functioneaza in cazul in care telefonul urmarit este restartat.

Varianta gratuita permite urmarirea a cel mult doua telefoane, dar numarul acestora poate ajunge la 100 in cazul in care folosim varianta platita.

Mobile Spy

Ne ofera informatii asupra istoricul navigarii pe internet si accesul pozelor efectuate cu telefonul supravegheat. Toate aceste informatii sunt stocate online in contul posesorului aplicatiei. Acest soft este disponibil numai contra cost.

 

Ear Spy: Super Hearing

Este disponibila atat in Google Play cat si in Appstore si este o aplicatie atipica. Utilizatorul va trebui sa foloseasca castile, iar aplicatia va amplifica amplifica zgomotul de fond cu ajutorul microfonului pentru a asculta mai bine ce se discuta in jur.